Živa pijača izpod rok živahnega dekleta

9C9A9D0E-CB66-41ED-83DC-58D3B7FD49CD

Med brskanjem po policah z zdravo prehrano nam v oči stopi lepo oblikovana steklenička z živobarvnim napitkom, na kateri piše, da gre za kombučo – fermentiran čaj, ki ugodno vpliva na naše črevesje. Sicer to ni nobena novodobna pogruntavščina – nihče zares ne ve, kje je nastala gliva, ki naredi kombučo –, gre za stoletja poznan proces, rezultat katerega je bila običajno kisla, ne ravno okusna pijača. Nasprotno Isino kombučo odlikuje prijeten mehurčkast okus in visoka kakovost vseh sestavin. Za p...

Za dostop do članka sklenite digitalno naročnino.

 

Naročite se zdaj

 

Že imate naročnino?

Naroči se na

DIGITALNO REVIJO

Naroči se na

TISKANO REVIJO

Prijavi se na

NOVICE